BIORGANIK BIO RIZSKÁSA

A rizs ősi és közkedvelt alapanyag, az emberiség több mint felének fő tápláléka. A fehér rizs nem egy külön fajta, hanem csak abban különbözik a barna rizstől, hogy a feldolgozás során eltávolítják a korpa és a csíra részt is. Mivel ezzel a rizsszemek zsírtartalmát is csökkentik, az így kapott termék tovább eltartható, hiszen nem avasodik.

A kása készítésekor semmilyen adalékanyagot nem adunk hozzá a riszhez és nem is veszünk ki belőle semmit, tehát minden érték, amely a rizsben természetes formában megtalálható, a kásában is benne van. Így már nem csak köretként, hanem reggelire is fogyaszthatsz összetett szénhidrátokban gazdag, tápláló gabonát!

Elkészítés: Öntsük fel kétszeres mennyiségű forró vízzel vagy növényi tejjel és hagyjuk állni 5-10 percig. Ízlés szerint fogyaszthatjuk édesen vagy sósan, ízesíthetjük karobporral, fahéjjal, gyümölcsökkel, zöldségekkel.

Sűrítésre is használható.

Összetevők: rizs*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01
Tápanyagtartalom (100 g-ban):

Energiaérték: 1485 kJ / 350 kcal
Zsír: 0,6 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 78 g
- amelyből cukor: 0,3 g
Fehérje: 7,4 g
Só: 0,08 g

Száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási ország:
Magyarország

543 Ft