lolo - alma snap 25g

Tele rosttal

Értékes anyagai:
Vitaminok - A, B1, C; Folsav, Kalcium, Magnézium, Kálium, Kén, Pektin, Vas A B1-vitamin támogatja az idegrendszert, kiemelkedő szerepe van a szellemi teljesítőképesség megőrzésében. Az A-vitamin védi a szemet, nélkülözhetetlen a jó látás megtartásához. A rostok kontroll alatt tartják a koleszterinszintet, csökkentik a vércukor szintjét és segítik az emésztést.

Nem tartalmaz hozzáadott cukrot
A termék készítéséhez nem használtunk mono- és diszacharidot, vagy egyéb édesítő hatású élelmiszert, a termékben csak a gyümölcs/zöldségekben természetesen előforduló cukrok édességét érezheted.

Olajmentes
Snapjeink előállításakor a termék semmilyen formában nem találkozik olajjal. Célunk, hogy a világ áruházainak polcain pálmaolaj mentes termékek kapjanak csak helyet.

Vegán
Termékeink nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket.

Adalékanyag mentes
Termékeink nem tartalmaznak E-számos adalék anyagokat, vagyis a Lolo mentes minden mesterséges színező-ízesítő-sűrítő anyagoktól és tartósítószerektől.

A Lolot azoknak ajánljuk, akiknek fontos a saját-és gyermekük egészsége. Azoknak, akiknek fontos a természet és a fenntartható jövő. Azoknak, akik lelkiismeret-furdalás nélkül szeretnének valami finomat ropogtatni. Neki. Neked. Az egész családnak.

629 Ft