lolo - ananász snap 25g

Az immunerősítő

Értékes anyagai:
Vitaminok - A, C; Bromelain, Kálium, Folsav, Kalcium, Vas, ẞ-karotin
A C-vitamin erősíti az immunrendszert és energizál. Az Avitamin védi a szemet, nélkülözhetetlen a jó látás megtartásához. A Folsav elengedhetetlen a terhes nők számára. A Bromelain nagyon erős testzsír égető hatású természetes enzim, mely csak az ananászban lelhető fel.

Nem tartalmaz hozzáadott cukrot
A termék készítéséhez nem használtunk mono- és diszacharidot, vagy egyéb édesítő hatású élelmiszert, a termékben csak a gyümölcs/zöldségekben természetesen előforduló cukrok édességét érezheted.

Olajmentes
Snapjeink előállításakor a termék semmilyen formában nem találkozik olajjal. Célunk, hogy a világ áruházainak polcain pálmaolaj mentes termékek kapjanak csak helyet.

Vegán
Termékeink nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket.

Adalékanyag mentes
Termékeink nem tartalmaznak E-számos adalék anyagokat, vagyis a Lolo mentes minden mesterséges színező-ízesítő-sűrítő anyagoktól és tartósítószerektől.

A Lolot azoknak ajánljuk, akiknek fontos a saját-és gyermekük egészsége. Azoknak, akiknek fontos a természet és a fenntartható jövő. Azoknak, akik lelkiismeret-furdalás nélkül szeretnének valami finomat ropogtatni. Neki. Neked. Az egész családnak

599 Ft