lolo - mangó snap 25g

Az antioxidánsok hőse

Értékes anyagai: Vitaminok - A, B, E; Foszfor, Kalcium, Nátrium, Vas, Magnézium, ẞ-karotin, Kálium Az E-vitamin nagyszerű bőr puhító és öregedés gátló hatással bír. Az A-vitamin védi a szemet, nélkülözhetetlen a jó látás megőrzéséhez. A B-vitamin támogatja az idegrendszert, jelenléte fontos a szellemi teljesítőképesség megőrzésében. A Magnézium nélkülözhetetlen az idegrendszer egészségének fenntartásához, a ẞ-karotin fokozza az immunrendszer éberségét.

Nem tartalmaz hozzáadott cukrot
A termék készítéséhez nem használtunk mono- és diszacharidot, vagy egyéb édesítő hatású élelmiszert, a termékben csak a gyümölcs/zöldségekben természetesen előforduló cukrok édességét érezheted.

Olajmentes
Snapjeink előállításakor a termék semmilyen formában nem találkozik olajjal. Célunk, hogy a világ áruházainak polcain pálmaolaj mentes termékek kapjanak csak helyet.

Vegán
Termékeink nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket.

Adalékanyag mentes
Termékeink nem tartalmaznak E-számos adalék anyagokat, vagyis a Lolo mentes minden mesterséges színező-ízesítő-sűrítő anyagoktól és tartósítószerektől.

A Lolot azoknak ajánljuk, akiknek fontos a saját-és gyermekük egészsége. Azoknak, akiknek fontos a természet és a fenntartható jövő. Azoknak, akik lelkiismeret-furdalás nélkül szeretnének valami finomat ropogtatni. Neki. Neked. Az egész családnak.

737 Ft