lolo - szőlő snap 25g

Az "akkutöltő" energiabomba

Értékes anyagai:
Vitaminok - B, C, K; Kálium, Vas, Magnézium, Réz, Cink, Szelén, Kalcium, Nátrium, Biotin (B7), Foszfor Nem meglepő módon a szőlő tele van szőlőcukorral, ami gyorsan elérhető energia legegészségesebb formája. A K-vitamin ellenállóvá tesz a szívet. A C-vitamin erősíti az immunrendszert és energizál. A B-vitamin támogatja az idegrendszert, jelenléte fontos a szellemi teljesítőképesség megőrzésében. A Kalcium az erős csontok legfontosabb építőköve, a Szelén pedig kiemelkedő szerepet játszik az immunrendszer ideális működésében.

Nem tartalmaz hozzáadott cukrot
A termék készítéséhez nem használtunk mono- és diszacharidot, vagy egyéb édesítő hatású élelmiszert, a termékben csak a gyümölcs/zöldségekben természetesen előforduló cukrok édességét érezheted.

Olajmentes
Snapjeink előállításakor a termék semmilyen formában nem találkozik olajjal. Célunk, hogy a világ áruházainak polcain pálmaolaj mentes termékek kapjanak csak helyet.

Vegán
Termékeink nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket.

Adalékanyag mentes
Termékeink nem tartalmaznak E-számos adalék anyagokat, vagyis a Lolo mentes minden mesterséges színező-ízesítő-sűrítő anyagoktól és tartósítószerektől.

A Lolot azoknak ajánljuk, akiknek fontos a saját-és gyermekük egészsége. Azoknak, akiknek fontos a természet és a fenntartható jövő. Azoknak, akik lelkiismeret-furdalás nélkül szeretnének valami finomat ropogtatni. Neki. Neked. Az egész családnak.

479 Ft