Nutriversum C-vitamin Powder - 500 g - BASIC - ízesítetlen

A Nutriversum Vitamin C Powder adagonként 1000 mg c-vitamint tartalmaz, amely az ízesítetlen por formulának köszönhetően könnyen hozzáadható tetszőleges italhoz, vagy önmagában is fogyasztható.

A c-vitamin a vízben oldódó vitaminok közé tartozik, az immunrendszer védelmének egyik meghatározó bástyája. És még annál is több!

Erős antioxidáns, amely kellő védelmet ad a káros szabadgyökök ellen, ezen felül a regenerációban (bőr, izomzat, csontozat) is hasznos segítséget nyújt.

Mivel vízben oldódik, ezért érdemes a megfelelő utánpótlására figyelni, hogy a testünk c-vitamin ellátottsága mindig megfelelő legyen.

Hiánytünetei lehetnek: hajhullás, ínyvérzés, depresszió és álmatlanság.

Adagonként 1000 mg c-vitamin

Ízesítetlen formula

Erős antioxidáns hatás

Bármilyen folyadékhoz hozzáadható

Kinek ajánljuk?

Neked, ha: szeretnéd az immunrendszered egészségét megtartani, gyakran küzdesz a megfázás tüneteivel, álmatlansággal küzdesz, szervezeted extrém stressznek van kitéve, kevés gyümölcsöt/zöldséget fogyasztasz, vagy csak szeretnél mindig biztos lenni abban, hogy szervezeted mindent megkap ahhoz, hogy az év 365 napján a maximumot nyújthassa.

Próbáld ki te is!

Hogyan fogyaszd?

Fogyassz 1 adagot naponta (javasolt a reggeli után), bő folyadékkal elkeverve.

Amennyiben immunrendszered extra támogatásra szorul (betegség esetén) növeld a napi mennyiséget 2-3 adagra is akár, bő folyadék bevitellel együtt.

Íz: ízesítetlen

5 699 Ft