NUTRIVERSUM MULTIVITAMIN LIQUID NARANCS

Általános multivitamin 13 vitaminnal, és 5 természetes forrású ásványi anyaggal folyékony formában.

Sokan küszködnek azzal, hogy a vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó táplálékkiegészítőket el tudják fogyasztani, mert egyszerűen túl nagynak ítélik meg a tablettákat vagy a kapszulákat és képtelenek lenyelni azokat.

Ennek fényében hoztuk létre a Multivitamin Liquid termékünket, amely egy kényelmes, ízesített, könnyen lenyelhető formában képes biztosítani azt a vitaminbevitelt, amelyet más készítmények tablettás formában biztosítanak. A termék különlegessége, hogy alapját földünk mélyéről nyert ásványvíz képzi, így nemcsak a 13 általunk hozzáadott vitaminnal látja el a szervezetünket, hanem 5 féle ásványi anyaggal is, melyeket az anyatermészet biztosított.

  • 13 féle vitaminnal.
  • Kiemelkedő B-vitamin tartalom.
  • Könnyen lenyelhető, ízesített, folyékony forma.

Kinek ajánljuk?

Neked, ha

  • tisztában vagy a vitaminok fontosságával, de nem szereted a tablettás vagy kapszulás kiegészítőket,
  • szeretnéd támogatni a saját, vagy gyermeked vitaminbeitelét

vagy egyszerűen egy jól átgondolt, kényelmes multivitamin készítménnyel szeretnéd támogatni az egészséged egy új, izgalmas formában!

Próbáld ki te is!

Hogyan fogyaszd?

Fogyassz egy kupaknyi (12,5 ml) Multivitamin Liquid-et az első és az utolsó étkezésed kíséretében vízben oldva, vagy akár töményen, higítás nélkül!
Gyermekek esetében csak a reggeli adag elfogyasztása javasolt!

Kiszerelés: 500ml (40 adag)

Ízesítés: Narancs

Figyelmeztetés: A napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot, gyermekek elől mindig elzárva tartandó. A termék felbontás után hűtőben tárolandó.

3 990 Ft