Kiszerelés: 300g
A chia magos quinoa kása alap segítségével könnyen készíthetünk gluténmentes vegán kását.
Az alappor nem tartalmaz hozzáadott cukrot és édesítőszert, így ízlés és diéta szerint egyénileg édesíthető!
Összetevők: Gluténmentes Quinoa pehely, gluténmentes zabpehelyliszt, kókuszreszelék, aztékzsályamag (Salvia hispanica, azaz chia mag) (7%), természetes aromák, bourbon vanília őrlemény.
Felhasználási javaslat:
Hozzávalók (1 adaghoz):
- 30 g Szafi Free Reggeliző CHIA magos QUINOA KÁSA alap;
- 1,5 dl. kókusztej (pl. Alpro /19 kcal/ kókuszital);
- kb. 15 g cukornak megfelelő édesítő (pl. 4-5 g Szafi Reform négyszeres erősségű édesítőszer);
- Friss gyümölcs, vagy aszalványok, magok ízlés és diéta szerint
Elkészítés: A kását, a vízzel és az édesítővel keverjük ki, majd tegyük fel a tűzre és folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, míg be nem sűrűsödik.
Friss gyümölccsel vagy aszalványokkal, magokkal tálaljuk!
Felhívjuk a fogyasztók figyelmét arra, hogy a chia mag napi ajánlott fogyasztói mennyisége maximum 15 gramm!
1 adag kész kása 2 gramm chia magot tartalmaz!