WTN ARCRADÍR 100ML

Arcradír, avagy a peeling jótékony hatása

A klasszikus értelmezés szerint 5 bőrtípust különböztetünk meg: normál, száraz, zsíros, érzékeny és vegyes bőrtípust. Mi viszont hiszünk benne, hogy bőrünk nem sorolható merev kategóriákba. Egy élő, lélegző emberi szövet, mely tükrözi testünk és lelkünk állapotát.

Számos tényező befolyásolja ezt az állapotot, mint például: hangulatunk, lelkiállapotunk, környezetünk, korunk, egészségi állapotunk, valamint számos egyéb tényező is hatással van ránk és bőrünkre. Fontos tudnunk, hogyan óvjuk a napi szennyeződésektől, káros tényezőktől, mint például a klíma- és környezetszennyezéstől, a gyógyszeres kezeléstől vagy a stressztől. Ezek a tényezők nagyban befolyásolják a faggyútermelésünket is.

Hogyan védekezik bőrünk és mi mit tehetünk?

A fent említett külső, káros hatásokat bőrünk saját védekező-mechanizmusaival (verejtékezéssel, dehidratációval, callus képződéssel stb.) próbálja óvni. Ugyanakkor mi is beavatkozhatunk a védekezés folyamatába bőrünk tisztításával, hidratálásával és óvásával. Ezért fontos milyen arcápolási terméket választunk. A WTN arcradír ezeket alapul véve készült el minden "bőrtípus" számára.

Bőrünk, arcunk szépsége és egészsége egyaránt fontos. Nemcsak a ráncokkal küzdünk, hanem különböző elváltozásokkal, mint például a pigmentfoltok, májfoltok, öregségi foltok, stb. Sajnos egyre gyakoribbak a fiatalok körében is és egyre sűrűbben okoznak problémát. A radírozások, hámlasztások megoldást kínálnak erre a gondra is.

Arcunk leradírozása frissíti bőrünket, valamint a hatóanyagoknak a bőrbe jutását segítik elő, ugyanakkor a WTN arcradír krém állaga egyben táplálja is azt. Az elhalt bőrsejtek eltávolítása javítja a bőr oxigén ellátását és pozitív egészségügyi hatása mellett ez látható eredménnyel is jár: a bőr ragyogóbb, egészségesebb lesz.

Pár hétköznapi apróság, amire nem is gondoltál, hogy káros lehet a bőrödnek:

  • Mosatlan párnahuzat - éjjelente bőrünk "vedlik" és az elhalt bőrsejtjeink a párnahuzaton maradnak, idővel baktériumokat, méreganyagokat hagyva maguk után.
  • Grimaszolás - az arcizmok állandó mozgatása, a ráncosodást, barázdák kialakulását gyorsítja.
  • Stresszelés - a stresszszáraz bőrt, kiütéseket, élettelen arcszínt, foltosodást okozhat.
  • Túl gyakori hámlasztás - a szükséges olajoktól is megszabadítjuk bőrünket. Javasolt a heti 1 alkalom.
  • Mozgáshiány - a testmozgás növeli a vérkeringést, így arcunknak egészséges színt biztosít.

Az arcradírok, bőrradírok használatát sokan elhanyagolják, pedig a javasolt használata mindösszesen heti 1x-i alkalom. A krémben található apró szemcséket görgetjük arcunkon, melyek kíméletesen távolítják el az elhalt hámsejteket, mellyel segítjük a bőrt, hogy elegendő oxigénhez jusson. A WTN arcradírral nemcsak az elhalt szaruréteget távolítjuk el, hanem természetes, a bőrnek megfelelő és tápláló hatóanyagokat juttatunk be.

2 280 Ft