Finomságok

Vásárlás előtt, közben, után engedj a kísértésnek és lepd meg magad egy kis finomsággal!

Pékáruk

Marmorstein kenyérbolt pékárui 
A Marmorstein Pékség hazánk egyik legnépszerűbb kézműves péksége. Alapítója az angliai tapasztalatszerzése után hazajött, megépítette a fatüzelésű kemencéjét és azóta szívét lelkét beleadva süti a finomabbnál finomabb kenyereket. A Marmorstein pékségében fatüzelésű kemencében készülnek a termékek, ahol a kenyereket természetes kovásszal, adalékanyagok hozzáadása nélkül készítik. 

Sütik

Naturi Élőkék - Élő édességek
Van olyan desszert, amit bárki megehet és nem hízik tőle! A titok az összetételben és a gondolkodásban rejlik. Az általunk készített prémium minőségű, kézműves élő "sütemények" és "torták" ugyanis csak természetes anyagokat tartalmaznak, nyers formában, amellett, hogy szemet gyönyörködtetőek, tele vannak élettel. Vásárlóink szerint tiszta, valódi gyümölcsízük van. De hiszen igazi gyümölcsből készülnek! Bátran fogyaszthatják a glutén-, laktóz- és cukormentes diétát folytatók is.

Jégkrémek

ALL IN natural food termékek
Prémium kategóriás jégkrémeink kókusztej alapúak és természetes összetevőket tartalmaznak. Valódi krémes kényeztetést nyújtanak a legminőségibb alapanyagokból, glutén,-tej,-tojás,-szója,-és hozzáadott cukortól mentesen. 15 féle egyedi ízesítésben kaphatóak, így biztosan megtalálod te is a kedvencedet!

Joghurtok, tejtermékek

Alpro joghurtok, Cornexi zabrudik, TwoRoo rudik
Mentes finomságok